Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Rekrytointi

Vahva kasvumme tarvitsee lisää huippuosaajia! 

  

Edellytämme:

  • Soveltuvaa yliopisto- tai korkeakoulututkintoa (DI, KTM)
  • Kokemusta kappaletavarateollisuuden alan johtotehtävistä myös kriisitilanteissa
  • Tuotantoteoreettisten menetelmien syvällistä tuntemusta ja näyttöjä niiden tuloksellisesta soveltamisesta 
  • Erinomaisia analyyttisiä ja kvantitivisia ongelmanratkaisutaitoja
  • Kykyä ilmaista monimutkaisetkin ideat ymmärrettävästi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Insinöörimäistä ratkaisukeskeistä toimintatapaa

 

Kenen kanssa työskentelet?

 

Työskentelet osana Tehdaskehityksen osittain kansainvälistä tiimiä auttamalla asiakkaita ratkaisemaan monimutkaisia ja heidän liiketoimintansa menestyksen kannalta aivan olennaisimpia avainkysymyksiä. Projektiorganisaatiot kootaan tapauskohtaisesti, jolloin mukaan tulee partnership-yhteistyökumppaneitamme eri liiketoiminnan kehittämisen aloilta sekä teknologiayritysten edustajia. 

Asiakasyrityksemme tuntevat toimialansa läpikotaisin ja asettavat riman todella korkealle ostaessaan ulkopuolista asiantuntijapalvelua. Siitä huolimatta sinun tulee pystyä tuomaan nopeasti uudenlaisia ajattelu- ja toimintamalleja heidän liiketoimintaansa, jotka paitsi kestävät kritiikin, mutta myös jäävät elämään osaksi asiakasyrityksen päivittäistä toimintaa. 

   

Mitä teet?

 

Työskentelet osana konsultointitiimiä tarjoten tietämystäsi tekniikasta ja liiketoiminnasta auttaen asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. 

Tuot tärkeän tuen analyysiin, suunnitteluun ja käytäntöönpanoon liiketoiminnan muutosprojekteihin. Kehität tilannekohtaisia ratkaisuja työskennellen tiiviisti asiakkaiden kanssa varmistaen positiiviset ja kestävät tulokset.

Suoran asiakastyön lisäksi, jaat kokemuksiasi ja näkemyksiäsi tiimimme kanssa, minkä avulla yhteinen tietämyksemme kasvaa ja osallistut palvelujemme edelleenkehittämiseen.  

 

Lisätietoja antaa Hans Syväjärvi